Sathanama.com

Get Adobe Flash player

Laatste nieuws

Stilte Meditatie Blessings in Den Haag 3 Juni

Kom in stilte genieten van de Goddelijke Energie

Tijd: 20.00h (door open 19.30) 

Locatie: Namaste Café, Prins Hendrikplantsoen 18, Den Haag

Registratie: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Entree: gratis

Wesak Channeling live opname van 21 mei LINK

 

 

 

Over Sathanama

Vanaf kleins af aan heeft het leven mij geboeid. Mensen werden denk ik gek van de gesprekken die ik met hun voerde. Mijn kleine nichtje zei vroeger tegen haar moeder, mijn zus, ‘altijd als zij er is hebben jullie serieuze gesprekken.’ Ik wilde als geen ander het leven doorgronden. Ik heb me in  van alles verdiept, in spiritualiteit, new age, bewustwording, religiën, het leven hier en in andere landen en God.

Ik heb me ook mee laten slepen door de maatschappij. Vanuit de studie econometrie heb ik gewerkt als onderzoeker en analist. Maar ik merkte al snel dat mijn hart sneller klopte als ik mensen hielp. Nadat ik God gevraagd had ‘laat me alstublieft doen op Aarde waarvoor ik hier ben. Ik ben U dienstbaar’, veranderde mijn leven compleet. Mijn hart werd groter en leven ging door mij stromen. Van kinds af aan wist ik dat God bestond, want ik ervoer Hem in mij als liefde die onvoorwaardelijk was.

Na jaren van bestudering van de mens als ziel op Aarde en de strijd die men voert met zichzelf en om zich heen ben ik erachter gekomen dat God écht bestaat en dat Hij de kracht van ons leven is. Ik heb ook geleerd dat men boven de verschillen op Aarde dient uit te stijgen wil men zijn kracht eigen maken.

God heeft mij een gave gegeven waardoor ik mensen Zijn gigantische liefde kan laten ervaren zodat het vertrouwen in Hem hersteld wordt en men daardoor ook vertrouwen in het leven krijgt en vrede ervaart. Zijn kracht is immens, maar men dient één verlangen te hebben: Het willen doorgronden van het leven en daarbij Zijn eigenschappen eigen te maken. God bestaat namelijk in jou en maakt op geen enkele manier onderscheid! Uit ervaring kan ik zeggen: ‘Het is het ontdekken waard.’

Wat ik best wel grappig vind is dat vele mensen niet verwachten dat ik een normaal leven leid. Naast dit alles ben ik namelijk ook moeder van twee prachtige dochters: Lea en Sara. En genieten wij van onze huisgenoten een beagle Stewie, een Poes Treasure en haar drie kittens (Precious, Lousa en Ninja). Mijn dochters leiden een heel normaal leven, ze gaan naar school, worden verliefd, hebben problemen met hun vrienden etcetera. Het gaat er namelijk niet om als zweverig wezen op Aarde te leven, maar hoe je met alles omgaat wat je meemaakt. Ik heb ook veel meegemaakt en gezien. Ik merkte wel dat ik wat meer engelen op mijn schouders had, maar ik denk dat ik de kracht van Gods liefde en het vertrouwen in Hem als essentie van het leven mede door de aardse problemen heb ontdekt.